NieuwWat is nieuw op de site?
U hoeft er niet naar te zoeken we houden het netjes bij op dit nieuwsoverzicht.


Zuid-Limburg je zult er maar wonen
Het begin van een rondreis door onze prachtige omgeving....met nog veel meer foto's van Zuid Limburg in voorraad, hebben we ons vandaag maar even ingehouden

Lees meer

 


26 augustus 2018
Terug in de tijd tijdens de de historische landbouwdag bij "Nonke Buusjke" in Schinveld

Lees meer

 


Zondag 24 juni vierde Winselerhof alweer voor de derde keer haar jaarlijks Italian Street Food Festival, Lees meer

 


aterdag 9 juni was de binnenstad van Heerlen alweer voor de derde keer het domein van sambabands uit binnen- en buitenland. Lees meer

 


Grote optocht Heerlen

Stadsprins Roger II (  Roger Holtus) van Hvv de Winkbülle vierde zondag 11 februari 2018 zijn grote optocht door het hart van heerlen.Lees meer

 


Kinderoptocht Heerlen

Jeugdprins Ricus I (Ricus Winnubst) beleefde zaterdag 10 februari zijn triomftocht door het centrum van Heerlen. Lees meer

 


Chateau St. Gerlach

Prachtige gebouwen, kunst, geschiedenis, natuur en ook nog lekker eten! Je kunt het allemaal vinden op dit landgoed, een bezoek meer dan waard! 

Lees meer

 


Zondag 25 juni organiseerde Winselerhof, na het succes van verleden jaar, weer een Italian streetfood en wijn event. Ook dit jaar waren wij er weer bij Lees meer

 


28-04-2017
Heerlen vierde koningsdag op het zonovergoten Pancratiusplein.

Lees meer

 


25-04-2017:

Zaterdag 22 april 2017 beleefde Heerlen de 11e editie van "d'r Heëlesje Joarmaat". Er viel van alles te beleven in het centrum van de stad.

Lees meer

 


1-3-2017
Stadsprins Ties I ( Ties Curfs) van Hvv de Winkbülle trok zondag 26 februari onder een regen van confetti langs het enthousiaste publiek in het centrum van Heerlen.

Lees meer

 


 

Jim I, de jeugdprins van Heerlen, mocht zaterdag 25 februari trots als een pauw zijn optocht aanvoeren.

Lees meer

 


Afgelopen zondag 12 februari 2017 had het Garderegiment "d'r Küeb va Heële" de eer om de 23e editie van het jaarlijkse terugkerende Euregionaal Gardetreffen te organiseren. 's Middags trokken prachtig uitgedoste garderegimenten door het centrum van Heerlen.

Lees meer

 


 

30-01-017: Wij beginnen dus met de eerste melding, vandaag 30 januari deze site online, kortom alles is dus nieuw :-) Veel kijk plezier!


 

Oudere berichten:

 

10 en 11 september 2016 Slot Schaesberg opende haar poorten ter gelegenheid van monumentendag, de Hospitaalridders brachten er het verleden tot leven.

Lees meer

 


 

30 juli 2016 heupwiegend boodschappen doen in Heerlen op de opzwepende klanken van Sambabands die door de stad trokken ivm het eerste Heerlense Sambafestival.

Lees meer

 

 


 

10 juli 2016 vond de eerste editie van het Italian Street Food Festival oftewel ‘Cibo di Strada’ e Vini Italiani” plaats, wij waanden ons even in Italië!

Lees meer

 


 

Iedere afbeelding met aandacht en plezier gemaakt

Over Ezzebleef

Onder de naam "Ezzebleef" werken wij samen aan onze passie; fotografie, beeldbewerking en webdesign.

 

 

Neem contact op

 • Telefoon:
  Algemeen 045-5743537
  Mobiel 06-50911109
 • Email:
  info@ezzebleef.nl
 • Adres:
  Oliemolenstraat 81
  6416 CA, Heerlen